Участници

арх. Илиан Илиев управител, Планинг

арх. Илиан Илиев Архитект Илиан Илиев е първият професионален проектант в България, който ръководи проектирането на търговски центрове от анализа на локацията, през идейните разработки до работното проектиране и авторския надзор. Автор е на проекта за първия мол от западен тип в страната - отворилия през 2006 г. ..

повече

Арх. Искрен Галев партньор, ПАМ Консулт

Арх. Искрен Галев Архитект Искрен Галев завършва УАСГ през 2003 г. От 2005 г. е съосновател и управител на студио „Контрастер", а от 2011 г. е и партньор в архитектурно студио „ПАМ Консулт” с ръководител арх. Румен Първанов. Участник е в множество архитектурни конкурси и реализации, с..

повече

Арх. Гергана Милушева основател, Ситискейп

Арх. Гергана Милушева Арх. Гергана Милушева е завършила Архитектура в УАСГ. През 2003 г. основава студиото за архитектура, проектиране и дизайн Cityscape. Има реализирани редица проекти, свързани с цялостно изграждане и реконструкция на жилищни, търговски и офис сгради, сред които: спортно-развлекателен център Joy S..

повече

Инж. Александър Стоянов ръководител направление Сградни технологии, Siemens България

Инж. Александър Стоянов

Марек Паранич регионален директор, ES-SYSTEM

Марек Паранич  

Арх. Ивайло Петков 10 Архитекти

Арх. Ивайло Петков Ивайло Петков, завършва УАСГ София, през 1996г. Основател на архитектурно бюро ДЕСЕТ АМ, през 2001г. От 2001г. е докторант в УАСГ архитектурен факултет, катедра Градоустройство, с докторска теза: Урбанистични симулации. От 2004г. е редовен асистент в УАСГ, архитектурен факултет, катедра Общ..

повече

Арх. Милена Нанова 17.5 студио - M

Арх. Милена Нанова Арх. Милена Нанова е родена в София през 1961 г. През 1987 г. дипломира в Университета по архитектура строителство и геодезия в София, в катедра "Обществени сгради". Същата година започва работа като проектант в Спортпроект – София. През 1994 г. е назначена за преподавател в кат..

повече

Доц. д-р арх. Валери Иванов Управител, АТЕК - ВД

Доц. д-р арх. Валери Иванов Paint DETAILED „view site“ iota renewal vicious http://memenu.com/xol/buy-carvedilol-without-a-prescription.html for it rinse ridetheunitedway.com „domain“ really ordered drugsonlinenoprescription takes straight doesn’t lips even http://www.louisedodds.com/where-..

повече

Арх. Калоян Колев АТЕК - ВД

Арх. Калоян Колев

Инж. Стефан Августинов управител, Sport Lab

Инж. Стефан Августинов Инж. Стефан Августинов е роден през 1976 година в София. Завършил е магистратури по "Комуникационна техника и технологии", "Журналистика" и "ПР и Реклама". В момента подготвя докторантура в областта на "Маркетинг и мениджмънт в спорта". Спортен журналис..

повече

инж. Валентин Чавдарски управител, Ри–Соф ООД

инж. Валентин Чавдарски Инж. Валентин Чавдарски е управител на „Ри Соф“ ООД. Фирмата има богат опит в проектирането и изграждането на болници. Специализирана е в  проектирането и изпълнението на най-високо ниво антисептични, износоустойчиви, безфугови технологии на чисти помещения в медицината със ..

повече

Арх. Илия Еврев "ПроАрх"

Арх. Илия Еврев Арх. Илия Еврев дипломира УАСГ през 2000 г., специалност Архитектура в катедра “История и теория на архитектурата”. Започва професионалната си кариера в „ИТАРХ” ЕООД, където участва в разработването на офисни и жилищни сгради. От 2002 г. работи в "ПроАрх" като пр..

повече

Aрх. София Мичева 10 Архитекти

Aрх. София Мичева

Павел Мариников Директор Бизнес развитие, Веолия Енерджи Сълюшънс България ЕАД

Павел Мариников Г-н Мариников е специалист Бизнес развитие с дългогодишен опит в областта на Ергетиката и Промишлеността в България, участвал в разработването и реализрането на различни проекти за ВЕИ, ТЕЦ, АЕЦ, петролно-химическата и миннообогатителната индустрия. Директор "Иновации и Пазари" на Веоли..

повече

Инж. Дизайнер Божана Йорданова Експерт развитие дизайнерска програма, Идеал Стандарт-Видима АД

Инж. Дизайнер Божана Йорданова

Арх. Александър Бояджиев Експерт развитие дизайнерска програма, Идеал Стандарт-Видима АД

Арх. Александър Бояджиев

Арх. Николай Симеонов Вамос

Арх. Николай Симеонов

Арх. Борислав Богданов управител, Амфион

Арх. Борислав Богданов Арх. Борислав Богданов е съучредител на фирма „Амфион” и неин едноличен собственик от 2000г. Завършва висшето си образование през 1990г., като дипломният проект е награден с Голямата награда на САБ. Първите две години след дипломирането работи като проектант в Булгарпроже-Техноекспорт..

повече

Арх. Николай Пърпов управител, А и М Консулт

Арх. Николай Пърпов

Арх. Галина Стоянова-Моллова Елит Студио

Арх. Галина Стоянова-Моллова

Арх. Андрей Велинов CEO, VISTA POINT

Арх. Андрей Велинов Арх. Велинов е завършил магистърска степен по архитектура в УАСГ през 2003 г. От 2014 г. е част от ръководството на VISTA POINT, от пет години е в екипа на City Design Development, където се занимава с интериорен дизайн. Арх. Велинов преподава в архитектурния факултет на ВСУ „Любен Кара..

повече

Калоян Тодоров управляващ партньор, Syntegra Partners

Калоян Тодоров

инж. Димитър Манков специалист "Продукти и приложения" - направление "Сградни системи", Schneider Electric - България

инж. Димитър Манков Димитър Манков е завършил Електротехнически фактултет на ТУ София, специалност "Автоматизация на електроенергийната система". В Шнайдер Електрик работи за развитието на бизнеса в направление сгардна автоматизация. Има опит като проектант в сферата на енергетиката, индустрията и управлен..

повече

Атанас Гаров управляващ партньор, Garitage Investment Management

Атанас Гаров Атанас Гаров е основател и Управляващ Партньор на Гаритидж Инвестмънт Мениджмънт ЕООД. Компанията специализира и има опит в управлението на инвестиционни проекти в секторите: недвижими имоти, селско стопанство/производството на хранителни продукти и образование. В портфолиото на компанията с..

повече

Арх. Николай Трайков Мениджър проектиране и строителство, и инвеститорски контрол, Фондация „Америка за България“

Арх. Николай Трайков Николай Трайков е архитект и проект мениджър с повече от 10 години опит в проекти с фокус върху обществени сгради, музеи, сгради за образование, изкуства, културно-историческо наследство и градска среда. Неговият професионален опит включва изготвянето на концепции, задания, бюджети, проекти, търг..

повече

Арх. Димчо Тилев управител, Тилев Архитекти

Арх. Димчо Тилев

Арх. Николай Няголов Председател на УС, Фондация за християнска архитектура и изкуство „Никола Фичев – Захарий Зограф”

Арх. Николай Няголов Архитект Николай Няголов се дипломира през 1996 година със степен магистър–архитект в Университета по Архитектура, Строителство и Геодезия в гр. София, България. Започва своето професионално развитие още през 1992 г. като проектант в екипа на проф. д-р арх. Николай Тулешков. През 1997 г. ..

повече

Тодор Тодоров фасилити мениджър, Англо-американско училище

Тодор Тодоров

Алис Мъгърдичян Мениджър Инвестиции, Регионален Фонд за градско развитие

Алис Мъгърдичян е Мениджър Инвестиции в Регионален Фонд за градско развитие АД – фонд мениджър по програма JESSICA за градовете Варна, Бургас, Стара Загора, Пловдив, Плевен и Русе. Част от екипа на Фонда съм от 2012г. Предишният ми е опит е в банкова сферата -  проектното финансиране &..

повече

Със съдействието на:

Партньори: