Атанас Гаров управляващ партньор, Garitage Investment Management

Атанас Гаров
Атанас Гаров е основател и Управляващ Партньор на Гаритидж Инвестмънт Мениджмънт ЕООД. Компанията специализира и има опит в управлението на инвестиционни проекти в секторите: недвижими имоти, селско стопанство/производството на хранителни продукти и образование. В портфолиото на компанията се включват проекти като жилищни комплекси от затворен тип, бизнес паркове, търговски площи, образователни и спортни центрове.
София Парк Вилас е жилищен комплекс от висок клас,  развиван от Гаритидж Инвестмънт Мениджмънт. Той предлага нов тип жилища, надграждащ общата концепция в южната част на София. В комплекса, сред богата паркова среда, са разположени 35 еднофамилни къщи от 3 типа.
Преди да основе Гаритидж Инвестмънт Мениджмънт, Атанас Гаров е бил Управляващ партньор в Colliers International България повече от 11 години и е участвал в развитието на компанията както в България, така и на Балканите.  Преди Colliers, Атанас Гаров е работил в Jones Lang LaSalle’s Capital Markets Group в Ню Йорк.
Атанас Гаров има Магистърска степен по Международен Бизнес от Университета Thunderbird, AGSIM в САЩ, както и Бакалаварска степен по Икономика и по Романски езици от Colorado College.